maart 6, 2017

Verzekering

SMARTPHONE, TABLET OF LAPTOP REPARATIE VIA UW VERZEKERING

Nog steeds weten veel te weinig mensen dat een iPhone of iPad reparatie is te verhalen bij uw verzekeraar. Dat is best wel jammer omdat u wel voor verzekerd bent. Denk bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering, WA- verzekering, reisverzekering, bedrijfsverzekering of een buitenshuis verzekering?
Heeft u één van deze verzekeringen en het scherm van uw telefoon is kapot?

Laat uw defecte apparaat dan repareren bij Mobile Service Center Hattem.

Voor vele verzekeringsmaatschappijen kunt u terecht bij  Mobile Service Center Hattem.
De kosten worden in vele gevallen 100% gedekt door uw verzekering.

SMARTPHONE, TABLET OF LAPTOP REPARATIE – Voor de Verzekeraar

Bent u een verzekeraar? En opzoek naar een betrouwbare partner om samen mee te werken? Mobile Service Center Hattem is het adres voor uw smartphone en tablet reparaties en constant op zoek naar verzekeraars om samen mee te werken. U kunt gemakkelijk en snel een prijsopgave voor een reparatie bij ons op vragen of een onderzoek wat de schade kan zijn.. Neem contact op voor meer info!

 

Meerdere verzekeraars en tussenpersonen gingen u al voor!

Meerdere verzekeraars en tussenpersonen gingen u al voor Mobile Service Center Hattem repareert iPhone en iPad apparaten voor bedrijven en verzekeraars. Heeft u een iPhone, iPad of Samsung telefoon met een kapot scherm en wilt u deze verhalen op uw verzekering? Dan is  Mobile Service Center Hattem het juiste bedrijf om mee samen te werken.